Officiëel verkooppunt voor de Schüssler Celzouten

 

Waarschuwing:
De Schüssler Celzouten zijn een voedingssupplement.
Buiten bereik van kinderen houden.
Van de Schüssler Celzouten zijn geen negatieve bijwerkingen bekend.
Een voedingssupplement is geen vervanging voor gezonde voeding.

 
De Biochemische zouten volgens Dr. Schüssler
 
Dr. Schüssler was een bezield homeopaat die leefde van 1821 tot 1898.  Via een studie homeopathische filosofie belandde hij in de biochemische therapie.
 
Schüssler ontdekte dat anorganische zouten (mineralen) in een evenwichtige verhouding in het lichaam (onze cellen) aanwezig zijn.  
 
Deze celzouten zijn lichaamseigen stoffen en zijn belangrijk om ons lichaam naar behoren te laten werken. 
 
Normaal gesproken krijgen wij via goede voeding uit een mineraalrijke voedingsbodem en door goed te kauwen deze mineralen voldoende binnen.  Daar ontbreek het nogal eens aan en er kunnen dan tekorten ontstaan.  Door deze tekorten voelen we ons vaak geestelijk en lichamelijk minder vitaal en kunnen er gezondheidsproblemen ontstaan.
 
Maar ook door b.v. mentale/geestelijke stress worden onze cellen geprikkeld tot grotere activiteit, waardoor er tekorten aan mineralen kunnen ontstaan.
 
Inname van deze zouten geeft een aanvulling of stimulans op die plaatsen in het lichaam, waar deze natuurlijke celzouten ontbreken of in onvoldoende mate aanwezig zijn.
 
De biochemische celzouten geven een aanvulling/ondersteuning voor de balans van lichaam en geest en ondersteunen ons zelfgenezend vermogen.  In tegenstelling tot de andere therapieën binnen mijn praktijk, werken deze celzouten niet energetisch maar puur fysiologisch.
 
Ook de werking van deze celzouten heb ik proefondervindelijk uitgepobeerd en binnen mijn praktijk blijken zij voor mijn cliënten een grote toegevoegde waarde te hebben.
 
Zij zijn veilig in te nemen:
  • naast iedere vorm van medicatie, zowel regulier als homeopatisch
  • door jong en oud 
  • door dieren
De celzouten zijn verkrijgbaar in tablet- of poedervorm.  Zij zijn verwreven in melksuiker en geperst tot tabletjes.  Deze kunnen direct ingenomen worden of opgelost worden in water.
  • Bij inname de tabletten in de mond laten oplossen zodat de mineraalstoffen door het mondslijmvlies kunnen worden opgenomen.
  • Indien opgelost in water, het water even in de mond houden voordat u het doorslikt óf uitspuwt.
 ATTENTIE:
Deze celzouten zijn niet bedoeld als vervanging van door uw arts voorgeschreven medicatie.
---------------------------------
 
Gezichtsanalyse
 
Ons gezicht is het meest doorbloede huidoppervlak en daarom is het vaak op ons gezicht af te lezen wat er zich op biochemisch gebied afspeelt in ons lichaam.  Celzouttekorten tekenen zich daar vaak af in de vorm van kleur, groeven/plooitjes/rimpeltjes, inkepingen, bollingen, huidtonus etc.
 
Voor deze gezichtsanalyse maakt u 2 foto's van uw gezicht (voor- en zijaanzicht).  Deze stuurt u naar naar Vita-reform Van der Snoek, leverancier van deze Schüssler Celzouten.  http://www.celzouttherapie.nl 
Zij geven u een schriftelijk advies over de te gebruiken celzouten.  Indien u bij hen ook de celzouten besteld, is deze analyse meestal kosteloos.
 
---------------------------------
 
 
Voor meer informatie zie: http://www.celzouttherapie.nl/
 
naar: Home