Geavanceerde Reflexzonetherapie sinds 1993

 


   
RBCZ
Register- therapeut® 
VNRT Licentie-lid

 
Aangesloten bij de
Wkkgz Geschillencommissie
SCAG
 
 
   
 
REFLEXZONETHERAPIE / NATUURGENEESKUNDE

Juni 2016: HBO-diploma Medische Basis Kennis.  Hierdoor voldoe ik ook vanaf 2017 aan de beroepseisen gesteld door mijn beroepsvereniging VNRT en de HBO-opleiding's eisen van de Zorgverzekeraars.

In 1993: diploma Natuurgeneeskundig Reflexzonetherapeut bij ARCOS, School voor Natuurgeneeswijzen in Den Haag.

Aan ARCOS was ik zeven jaar als docent verbonden. Het curriculum werd door de gezamenlijke docenten geschreven en regelmatig aangepast vanuit nieuwe wetenschap en kennis op dit gebied.

Tijdens deze 3 jarige opleiding begeleidde ik met hart en ziel toekomstige therapeuten vanaf het begin t/m het eindexamen.

Vanaf 1993 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk aan huis.

Als RBCZ registertherapeut®, en als licentie-lid van de VNRT is het verplicht om jaarlijks meerdere keren bij te scholen. Dit doe ik met plezier.

Met regelmaat organiseerde ik Nederlands- en Engelstalige voetreflex-workshops.

Tevens gaf ik lezingen op internationale bijeenkomsten van o.a. The British Women's Club, Access for Expats en de American Women's Club.

Van 1999-2001 was ik mede-eigenaar van QuVé Reflex, Uitzendbureau voor Reflexzonetherapeuten.

  • QuVé Reflex was het eerste Nederlands bedrijf dat reflexzonetherapie binnen bedrijven heeft gebracht en toegepast.
  • O.a. hebben wij bij Ernst & Young in Den Haag, in samenwerking met de bedrijfsarts, een succesvol pilotprogramma uitgevoerd ter bestrijding van RSI-klachten.
  • In november 2000, op uitnodiging van minister Jan Pronk, toenmalig voorzitter van de World Conference Climate Change 2000,stond QuVé Reflex twee weken op deze Klimaatconferentie van de Verenigde Naties in het Congressgebouw te Den Haag. Deze CoP-6 was de grootste conferentie die ooit in Nederland is gehouden.
  • Tijdens deze Klimaatconferentie hebben vele prominente cliënten hun enthousiasme over de ontspanningsmassage in onze gastenboeken opgetekend en wij haalden hiermee nationale en internationale nieuwsmedia.
  • Tevens stond QuVé Reflex met stands en haar therapeuten op diverse beurzen in Nederland.  Ook hier maakten vele mensen kennis met deze therapie en konden wij mensen doorverwijzen naar landelijke beroepsopleidingen en/of therapeuten bij hen in de buurt.

Quantum Bioresonantie

Sinds 2006 is bio-resonantie een onmisbaar onderdeel van mijn praktijk.  De goede resultaten én de mond-tot-mond reclame spreken voor zich.

2007: 5 daags Congress of Quantum Masters VI  'Europe'.  Tijdens dit congres woonde ik, samen met honderden therapeuten uit alle werelddelen.

Regelmatig worden er verdere LIFE-systeem & Hunter-bijscholingen gegeven door de heer Hans Stormer, distributeur van het LIFE-systeem.

In oktober 2018 woonde ik een 2 daagse bioresonantie-bijscholing bij in in Nice, Frankrijk.