L.I.F.E. System Quantum Energie (Bioresonantie/biofeedback)

 


 
'Als ik de rups zou vertellen dat hij morgen
engelachtig mooie vleugels zal hebben,
 zou hij me niet geloven'
 
In andere woorden:
'Probeer open te staan voor de dingen
 die we eigenlijk voor onmogelijk houden'


 
 
De behandeling duurt: 1½ tot 2 uur

Effectief, ontspannend en niet pijnlijk

 

Onder het kopje Hoe werkt het Hoe werkt het L.I.F.E. System heeft u de uitleg ervan uitgebreid kunnen lezen.

En dan nóg is het moeilijk te begrijpen dat ons lichaam via een computersysteem doorgemeten kan worden én daarna behandeld!

Bio-feedback is al wat langer bekend. Het L.I.F.E. system werkt volgens hetzelfde principe, maar dan op quantum-niveau en met de allerlaatste kennis op het gebied van quantum frequentie therapie.

Ons lichaam bestaat uit miljoenen cellen, die zich regelmatig vernieuwen. Iedere gezonde of zieke cel heeft blijkbaar een eigen resonantie/frequentie.

Ook uzelf hebt een heel eigen, uniek trillingsveld. U straalt deze energie uit naar uw omgeving, zelfs zo dat iemand anders daar b.v. vrolijk, verdrietig of moe van kan worden. Sterker nog, ook andere informatie die op u betrekking heeft, bepaalt uw energieveld. Zoals uw voor- en achternamen, uw huis- en e-mailadres, geboortedatum, geboortetijd, plaats van geboorte, uw telefoonnummer en eventueel waar u werkt of naar school gaat.
 
Mijn L.I.F.E. systeem, computer en interface, heeft geen verbindingen met zaken als het internet of andere, externe systemen.  Ook niet draadloos.  Alle informatie zal nooit anders gebruikt worden dan uitsluitend ten behoeve van de behandeling.
 
Bij uw eerste bezoek kan u het volgende verwachten:
 • Uw persoonlijke gegevens worden door mij in de computer opgenomen.
 • Tevens maak ik een foto van u om bij uw gegevens te voegen.
 • Er volgt een intake-gesprek, met vragen betreffende uw gezondheid. Daarbij kijken we o.a. ook naar uw stressniveau thuis, op kantoor. Wat zijn uw huidige klachten?
 • Daarna breng ik op uw voorhoofd en om beide polsen en enkels een band aan waarin 4 elektroden voor de pols/enkels en 8 kleur-elektroden in de hoofdband zijn verwerkt.  Via deze banden wordt uw lichaam op celniveau doorgemeten. Dit doormeten duurt ongeveer 5 minuten.
 • Het LIFE-systeem meet u door in 39 categorieën, zoals o.a. op afvalstoffen, allergieën, hormonen, ruggenwervels, spieren en de spijsvertering.
 • Daarnaast verloopt de stressmeting ook op zaken als emoties, chakra's, bloesemtherapie, geopatische stress, ayurvedische/homeopathische middelen en op iriscopie.
 • Al deze gegevens resoneren terug naar het L.I.F.E.computersysteem en het computerscherm toont dan, in grafieken de informatie. Dit is dan de vertaling van het energieniveau van ca. 7000 facetten van uw lichaam.
 • Aan de hand van uw klachten en de testuitslag volgt de behandeling via dezelfde banden aan hoofd, polsen en enkels.
 • De behandeling verloopt subtiel, is niet pijnlijk en zeer ontspannend.

  

 
BELANGRIJK is het te beseffen dat deze informatie GEEN DIAGNOSE weergeeft. Bovendien ben ik geen arts en daarom ben ik dan ook niet bevoegd een diagnose te stellen.  Indien daar aanleiding toe is, zal ik u voor nader onderzoek zeker doorverwijzen naar uw huisarts.
 
 
 
Wat wordt er dan behandeld?
 
De meesten van ons kunnen niet om de dagelijkse stress van het leven heen, maar weten er redelijk mee om te gaan. Stress is dan ook een huis-tuin-en keuken uitdrukking geworden, waarvan we allemaal de betekenis wel denken te kennen.

Pas als het ons echt te veel wordt, als we er een opgejaagd gevoel van krijgen en het ons werkzame en/of privé-leven gaat beïnvloeden, dan is de kans groot dat het aanvoelt alsof we vastlopen. Dit kan zich uiten in kortaangebondenheid, slaapproblemen, concentratie stoornissen en uiteindelijk vertelt uw arts u misschien dat u overspannen bent of een burn-out heeft. U zult moeten ONTstressen.

Stress kan tevens de oorzaak zijn van vele andere lichamelijke klachten, zoals rug- en nekpijn, spijsverteringsproblemen, hoofdpijnen. Door stress kan ons lichaam letterlijk op slot slaan en kunnen onze spieren verstijven. Onze spijsvertering (maag/darmen) kan van slag zijn, we zijn verkouden, ontstekingen steken de kop op.
 
Dit ONTstressen doe je niet alleen met rust inbouwen of tijd nemen voor de leuke dingen in ons leven.

Het is ook belangrijk te kijken naar het voedingspatroon. Indien de ingenomen voeding onvolwaardig is (denk b.v. aan teveel suikers, vetten, alcohol, fast-food etc), dan levert de vertering hiervan onnodig veel stress op voor ons lijf. Niet zelden resulteert dit in klachten als hoofdpijnen, maag/darm problemen. Ook de hormoonhuishouding, alsmede onze geest zouden hierdoor negatief beïnvloed kunnen worden.

Wat het L.I.F.E.-systeem voor u kan doen is uw lichaam op diep niveau ONTstressen en daardoor de balans terugbrengen tussen lichaam en geest.

Daarnaast werkt dit systeem op onderliggende emotionele factoren, zoals op oude of recente traumatische gebeurtenissen.

Net als bij een gewone computer slaan ook uw lichaamscellen al deze positieve en negatieve stressfactoren op, waardoor hun trillingsvelden bijna onopgemerkt veranderen.

Ik vergelijk het maar met een muziekinstrument dat ontstemd is geraakt. Door een paar ontstemde pianosnaren zullen de klanken niet langer harmonieus klinken en doet de muziek pijn aan onze oren.

Ditzelfde gebeurt in ons lichaam en ook ons lijf vraagt dan om een ‘tune-up'.

Dat nu is de kracht van het L.I.F.E.-systeem / Quantum Bioresonantie
 
Een paar voorbeelden van behandelresultaten via het L.I.F.E. systeem:
 
De behandeling geeft ons allereerst een groot gevoel van ontspanning en ontlading. Onze lichaamscellen worden als het ware ge-herprogrammeerd. Indien ons lichaam het toelaat en wij ervoor open staan, wordt energie waar nodig toe- of afgevoerd en hersteld.

Veel gehoorde reacties na behandeling zijn:

 • Ongelooflijk, ik voel me zo ontspannen. Ook mijn nek, benen, armen, heupen voelen beter aan.
 • Mijn geest is weer helder.
 • Ik heb meer energie.
 • Ik voel me in balans.

Verdere reacties laat ik graag aan mijn cliënten over. Zij kunnen die achterlaten in het Gastenboek van deze website.

 
                 Ga naar: Hoe werkt het L.I.F.E. System       L.I.F.E. Systeem     Quantum Biofeedback

Home