Artikel van de importeur/verkoper van het LIFE systeem

 


 
Het L.I.F.E. system heeft een CE keuring en wordt jaarlijks door de 'TÜV Süd' in Duitsland getest. Tüv Süd heeft het LIFE system gecertificeerd als 'Medische Klasse 2'.  
 
De importeur en distributeur voor Europa is BIREGS GmbH. Dit bedrijf heeft een EN ISO 13485:2003 kenmerk. Dit betekent dat de cliënt beschermd is bij aankoop/gebruik van dit apparaat. In Nederland wordt BIREGS GmbH vertegenwoordigd door Heilpraktiker H.A. Stormer. 
 
-----------------------------------------------------------------
 
UITLEG
 
Het L.I.F.E. systeem is een afkorting van Living Information Forms Energy en is in Amerika ontwikkeld onder bezieling van Chris Keefer en zijn team.

Het is niet eenvoudig uit te leggen hoe het apparaat werkt maar ik zal proberen het te beschrijven.

De mens bezit verschillende energievelden in en om zich heen. Het L.I.F.E. systeem bezit het vermogen deze energievelden te doorzoeken en zodoende een totaalbeeld te maken van de persoon die getest wordt. Deze bio-energetische velden waren een tiental jaren geleden niet goed te meten maar met de komst van snelle computers en het ontrafelen van kwantumtheorieën komen er steeds meer van deze apparaten op de markt die het vermogen hebben deze fijne energieën te meten. Het nadeel van deze apparatuur is dat de testen niet reproduceerbaar zijn en dat is voor de huidige wetenschap een reden om deze apparatuur als onzin te bestempelen. Heel deze theorie van reproduceerbaarheid is eigenlijk een half verhaal.

Als je weet dat lichaam en geest constant in beweging is en onder invloed staat van externe en interne invloeden dan is het haast onmogelijk een zuivere test te maken. Een simpel voorbeeld: iemand laat een hartfimpje maken en de uitslag is goed.  Na een uur wordt weer een hartfilmpje gemaakt onder dezelfde omstandigheden dan zie je de zelfde uitslag. Door de reproduceerbaarheid van het apparaat wordt nu de diagnose gesteld dat er niets aan de hand is. Wetenschappelijk aannemelijk. Nu krijgt de persoon een bericht dat zijn vrouw verongelukt is. Als je nu een hartfilmpje laat maken dan is de uitslag totaal anders. Dus waar ligt de waarheid? Het is juist belangrijk dat we verschillende energievelden kunnen meten en zo een beter beeld kunnen krijgen wat zich in werkelijkheid afspeelt in het lichaam. Bij reguliere metingen meet men eigenlijk in één bereik. Doordat het lichaam lang kan compenseren is het erg moeilijk een vinger er achter te krijgen van waar de klachten komen. Als de compensatie niet goed meer werkt dan pas veranderen de metingen. Het is daarom beter preventief er achter te komen waar die klachten vandaan komen in plaats af te wachten voordat het echt toeslaat  

De L.I.F.E. geeft een totaalbeeld van de geteste persoon. Dit in tegenstelling tot de huidige medische wetenschap die fragmentarisch werkt. Het beste zou zijn een brug te slaan tussen twee weten, waardoor de cliënt het beste geholpen wordt.

Onder leiding van bezielende onderzoekers zoals o.a. Dr. Royal Rife, Dr. Voll, Prof Popp, Hilda Clark werden verschillende energievelden zichtbaar gemaakt d.m.v. verschillende apparaten. Door toediening van verschillende frequenties (trillingen) is men in staat lichaam en geest weer in balans te brengen. Dit is een grote stap vooruit omdat bij deze behandelingen geen bijwerkingen ontstaan.   

Hoe werkt het?

De L.I.F.E. bestaat uit een interface en goed opgebouwde software. De Interface staat in verbinding met een computer. Vanuit de interface gaan er 4 elektroden (2 onderbenen en 2 onderarmen) naar de cliënt toe. Verder gaat vanuit de interface een hoofdband met 8 elektroden naar het hoofd toe. De cliënt is dan aangelijnd d.m.v. van deze elektroden.

De bediening van de interface gebeurt via de software.

De software bevat bijna 7000 onderwerpen. Alle onderwerpen bezitten eigen energetische frequenties. Deze onderwerpen worden gedurende de testfase naar het lichaam gestuurd. De reacties ervan gaan weer via de interface naar de computer en worden opgeslagen in de software. De gehele test duurt ongeveer 5 minuten.

Het grote voordeel van deze apparatuur is dat er geen tijdrovende puntmeeting of uitgebreide spiertesten aan te pas komen.

Als de test afgelopen is kan de therapeut met de cliënt de uitslag bekijken en bespreken.

Afhankelijk van de vaardigheid van de therapeut kan er een keuze gemaakt worden uit de vele mogelijkheden die de L.I.F.E. biedt zoals homeopathie, acupunctuur, chakra, kleur en tal van andere therapieën. Door zelfregulerende trillingen toe te dienen aan het lichaam  zal het lichaam de desbetreffende signalen oppakken en de zelfwerkzaamheid in de cellen activeren. Ons zelfhelend vermogen wordt vaak onderschat. Het is juist verbazingwekkend wat de LIFE kan betekenen voor een reeks aan klachten.  En vooral op emotioneel gebied is de L.I.F.E. erg sterk.

 

Meridianen
 
Detox & Stress profiel

 

 
Er zijn veel N(0n) L(inear) S(ystem) apparaten op de markt. Ondanks dat meningen en kritieken over en weer vliegen, ben ik van mening dat de intenties van de makers van dit soort apparaten tot doel hebben een betere bewustwording naar gezondheid na te streven.
De bestuurder (therapeut) van dit soort apparaten geeft de doorslag en niet het apparaat! 
 
    Ga naar:      L.I.F.E. behandeling   L.I.F.E. Systeem       Quantum Biofeedback