Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »

Mijn broer kon zijn arm bijna niet meer gebruiken door zijn permanente werk met de computer. Na één behandeling bij Aquinia aan de LIFE machine was zijn pijn, en dus zijn probleem over en de pijn is sindsdien niet meer teruggekomen. Hij was perplex. Ikzelf ben regelmatig bij Aquinia geweest voor de voetreflex of de LIFE behandeling en voel me daarna heerlijk ontspannen. Ik kan iedere behandeling aanbevelen!

Annemarie - 07-06-2010 - 20:22

Wat een prachtige web-site!Van voet-reflex wisten we al dat de resultaten als bijzonder worden ervaren. Maar zoals jij met het L.I.F.E. system werkt is ook heel bijzonder!!

Heb dat ervaren na meniscus-operatie.Door jouw behandeling kon ik TOCH dwars door het oerwoud naar de gorilla"s {rwanda}. En zo kan ik nog meer voorbeelden geven. Quin je kunt ECHT wel blijven werken tot je 95ste hoor. Vivienne

vivienne - 02-06-2010 - 10:14

Aquinia, ontzettend bedankt voor 't op afstand behandelen van mijn zware vermoeidheid. Dat het LIFEsystem werkt had ik al bij jou in de praktijk mogen ervaren, maar dat dat ook op afstand kan?! Ik voelde me soms per minuut opknappen en pas achteraf bleek dan dat dat precies op die momenten was dat jij aan me 'gewerkt' had. Zo ongrijpbaar bijzonder en met zo veel resultaat.
Nogmaals dank, Quin en ik hoop dat je nog veel meer mensen dit bijzondere apparaat kunt laten ervaren en dat ze er dan maar net zo veel baat bij mogen hebben als ik!
Groetjes
Gwen Buijteweg

Gwen Buijteweg - 31-05-2010 - 21:21

L.I.F.E System is héél belangrijk voor mij geworden. Ik ben heel blij dat Aquinia dat onder mijn aandacht heeft gebracht.
Iets minder leuk voor haar, maar tegenwoordig stuur ik meteen een mailtje zodra er rugklachten zijn.
Binnen 1 dag loop ik dan weer vrij vrolijk door het huis, terwijl ik voorheen moeilijk tot niet alleen uit bed kon en vaak weken uit de roulatie was.
Verbazingwekkend, indrukwekkend maar vooral ook geweldig dat het zo'n effect heeft op je lichaam.
Bedankt voor je behandelingen!!!

Erna - 27-05-2010 - 22:17

Absoluut fantastisch !
liefs Yvon

yvon - 25-05-2010 - 14:05


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »