Voor wie en wanneer?

 

 
 
Vindt u het leuk een bloesem uit te zoeken die op dit moment bij u past? 
 Klik dan op deze link:
http://www.bloesem-remedies.com/bloesem_keuze.php
 
 
Waarschuwing:
Een Bloesemremedie is een voedingssupplement.
Buiten bereik van kinderen houden.
Van Bloesemremedies zijn geen bijwerkingen bekend.
Bij contra-indicaties uw arts raadplegen.
Een voedingssupplement is geen vervanging voor gezonde voeding.
 
 
 
Ook de bloesems zijn sinds 1990 een groot onderdeel van mijn persoonlijk leven én mijn praktijk.  Ze zijn niet meer weg te denken en onder de meest moeilijke omstandigheden in mijn leven waren ze mijn onmisbare steun en toeverlaat.
 
Inmiddels werk ik in mijn praktijk met zo'n kleine 300 verschillende soorten bloesems, zoals die van: 
 • Healing Herbs / Bach Bloesems
 • Bloesem Remedies Nederland
 • Australian Bush Flower Essences
 • FES Californian Flower Essences
Iedere bloemensoort heeft een speciale energie met een trilling die overeenkomt met een specifieke gemoedstoestand. De energie van deze bloesems wordt gevat in een zogenaamde moedertinctuur.  Een paar druppeltjes hiervan, verdund in een 30 ml flesje bronwater, brengen ons bijna ongemerkt, op een zachte, ondersteunende manier, weer in balans.  Dit is vergelijkbaar met de trillingsvelden van mooie muziek, ook die kunnen onze stemmingen positief beïnvloeden.
 
Gevoelens van b.v. onrust, jaloezie, angst, woede, verdriet of depressie, eenzaamheid, gebrek aan eigenwaarde worden weer hanteerbaar, of verdwijnen.
 
Voor wie en wanneer?
 • Ze zijn gemakkelijk in het gebruik voor uzelf, kinderen en dieren.
 • Ze zijn er echt voor iedereen!  Jong en oud, maar ook voor dieren en planten.
 • Bij (grote) veranderingen in het leven (zoals zwangerschap, geboorte, verhuizen, nieuwe school, overlijden).
 • Bij angsten voor bekende, of onbekende dingen óf bij zorgen om hen die ons dierbaar zijn.
 • Uw kind (of Huisdieren) kan jaloers reageren als er een broertje of zusje is geboren.
 • Bij intens liefdesverdriet, na het beëindigen van een relatie (b.v. bij diepe rouw door het overlijden van uw partner óf bij echtscheiding).
 • Bij relatieproblemen (met uw partner, binnen het gezin, op het werk).
 • Voor het verwerken van oude en recente traumas.  Vooral oude traumas kunnen vele jaren later nog fysieke en/of emotionele problemen geven.
 • Ze zijn BOVENAL veilig te gebruiken naast andere therapieën en/of medicijnen.

Speciale samenstellingen!
 
Uit mijn assortiment van bloesem stel ik een speciaal op uw klachten gerichte mix samen.  Dit krijgt u mee in een 30 ml. flesje, waarvan u een paar keer per dag een aantal druppeltjes neemt.
Het aantal in te nemen druppels kan verschillen van persoon tot persoon.
 
Dit flesje is meestal genoeg voor een maand.  Het kan goed zijn om de bloesems een aantal maanden achtereen te gebruiken.  Soms wordt de samenstelling veranderd/aangepast aan wat op dat moment belangrijk is. 
 
Bloesemtherapie is, in tegenstelling tot de Rescue Remedy van Dr. Bach, een op zichzelf staande therapie.  De Rescue neem je echt als eerste hulp middel, maar is niet aan te raden voor dagelijks gebruik.  Als therapie gebruik je iedere dag de voor u speciaal samengestelde remedie.
 
Er zijn ook andere veel beproefde samenstellingen die van grote hulp kunnen zijn, zoals o.a.:
 • De bekende Rescue Remedy van Bach Bloesems is in vele reformwinkels te koop.  De Rescue is te gebruiken bij o.a. grote schrik, bij angst voor tandarts of examen.  Bij Huisdieren is de Rescue prima te gebruiken tegen angst voor vuurwerk of bij verlatingsangst.
 • De Nederlandse versie van de Engelse Bach Rescue is de TERRA van Bloesem Remedies Nederland. Wat maakt de TERRA anders?   Dit is een samenstelling van Nederlandse bloesems.  Bloesems van eigen grond en uit eigen omgeving, met onze eigen trillingsvelden, werken vaak net iets dieper/anders dan die uit het buitenland. 
 • Slaapremedie van de Bach Bloesems.  Ook die zijn tegenwoordig over de toonbank te koop, of ik stel ze voor u samen in een 30 ml flesje.  Neem ze in vóór het slapen gaan óf als u midden in de nacht wakker wordt en..... zzzzzzzzz zonder problemen, heel diep en u wordt wakker met vernieuwde energie.
 • Reisbloesems stel ik voor u samen voor grote reizen per vliegtuig, boot of auto. Bij tijdzoneverschillen wordt uw biologische klok aangepast waardoor u uitgerust aankomt en energie hebt om aan de dag te beginnen.  Ze helpen bij opname/verwerken van nieuwe indrukken, beschermen tegen straling en nog veel meer.
 • Adol-essence ter ondersteuning van uw teenager's ups en downs.  Geeft emotionele stabiliteit en optimisme, bevordert gevoel van eigenwaarde, schept harmonie in de relatiesfeer.
 • Animal Freedom geeft uw huisdier Huisdieren (hond, kat, paard, konijn, vogel) zijn oerinstinct terug, het schoont het dier van overgenomen negativiteit of spanning uit zijn directe omgeving.  Het is te gebruiken bij spanning, ziekte, stress en pijn.  Bij honden neemt het macho-gedrag af en gedragen de reuen zich veel socialer.  Ook voor mishandelde dieren, vertrapte of verstoten dieren is dit een grote steun.
 • G.S.M. combinatie te gebruiken tegen straling van mobiele telefoons en electrische velden.
 • Integratie remedie voor integratie, bescherming en verwerking van oude niet geïntegreerde emoties.  Het oude los te laten en inzicht te krijgen in het ontstaan van die problemen.
 • Woman Essence voor vrouwen van alle leeftijden.  Deze brengt je 'vrouw-zijn' en het hormonale systeem weer in balans.
 • Zo ook Cognis Essence (voor mentale helderheid en ter bevordering van leren), Confid Essence (voor meer zelfvertrouwen), Detox EssenceDynamis Essence (voor meer energie), Heartsong Essence (voor zang en spreken in het openbaar), Relation Essence, Sexuality Essence.

Home