Bioresonantie


Bio-resonantie-behandeling: ca. 1½ tot 2 uur
 
 
Effectief, ontspannend en niet pijnlijk

BELANGRIJK is het te beseffen dat bio-resonantie GEEN DIAGNOSE weergeeft.
Bovendien ben ik geen arts en daarom ben ik dan ook niet bevoegd een diagnose te stellen.
Indien daar aanleiding toe is, zal ik u voor nader onderzoek zeker doorverwijzen naar uw huisarts. 

 
Wat wordt er behandeld?
 
De meesten van ons kunnen niet om de dagelijkse stress van het leven heen, maar weten er redelijk mee om te gaan. Stress is dan ook een huis-tuin-en keuken uitdrukking geworden, waarvan we allemaal de betekenis wel denken te kennen.

Pas als het ons echt te veel wordt, als we er een opgejaagd gevoel van krijgen en het ons werkzame en/of privé-leven gaat beïnvloeden, dan is de kans groot dat het aanvoelt alsof we vastlopen. Dit kan zich uiten in kortaangebondenheid, slaapproblemen, concentratie stoornissen en uiteindelijk vertelt uw arts u misschien dat u overspannen bent of een burn-out heeft.
 
U zult moeten ONTstressen. Stress kan tevens de oorzaak zijn van vele andere lichamelijke klachten, zoals rug- en nekpijn, spijsverteringsproblemen, hoofdpijnen. Door stress kan ons lichaam letterlijk op slot slaan en kunnen onze spieren verstijven. Onze spijsvertering (maag/darmen) kan van slag zijn, we zijn verkouden, ontstekingen steken de kop op.
 
Dit ONTstressen doe je niet alleen door rust in te bouwen of tijd te nemen voor de leuke dingen in ons leven.

Het is ook belangrijk te kijken naar het voedingspatroon. Indien de ingenomen voeding onvolwaardig is (denk b.v. aan teveel suikers, vetten, alcohol, fast-food etc), dan levert de vertering hiervan onnodig veel stress op voor ons lijf. Niet zelden resulteert dit in klachten als hoofdpijnen, maag/darm problemen. Ook de hormoonhuishouding, alsmede onze geest zouden hierdoor negatief beïnvloed kunnen worden.

Wat Bioresonantie voor u kan doen is uw lichaam op diep niveau ONTstressen en daardoor de balans terugbrengen tussen lichaam en geest.  Daarnaast werkt het op onderliggende emotionele factoren, zoals op oude of recente traumatische gebeurtenissen.

Net als bij een gewone computer slaan ook uw lichaamscellen al deze positieve en negatieve stressfactoren op, waardoor hun trillingsvelden bijna onopgemerkt veranderen.

Ik vergelijk het maar met een muziekinstrument dat ontstemd is geraakt. Door een paar ontstemde pianosnaren zullen de klanken niet langer harmonieus klinken en doet de muziek pijn aan onze oren.

Ditzelfde gebeurt in ons lichaam en ook ons lijf vraagt dan om een ‘tune-up'. De behandeling geeft ons allereerst een groot gevoel van ontspanning en ontlading. Onze lichaamscellen worden als het ware opnieuw geprogrammeerd.
Indien ons lichaam het toelaat en wij ervoor open staan, wordt energie waar nodig toe- of afgevoerd en hersteld.
 
Kijk voor mogelijke reacties ook op:  Reacties op behandelingen
 

Mijn bio-resonantie computer en interface heeft geen verbindingen met zaken als het internet of andere, externe systemen.  Ook niet draadloos.  Uw informatie zal nooit anders gebruikt worden dan uitsluitend ten behoeve van uw behandeling. 
Zie hiertoe ook de AVG Privacy Verklaring